Uncategorized

MANIFEST

alextest
on Jan 21, 2019

Aruncăm vina de la unii la alții și ne înrăiește succesul aproapelui. Ne refugiem în bârfă și superficialitate ca să ne distragem de la goliciunea vieților noastre. Ura nu naște copii. Pedalăm în gol și circuitul se reia. Nu se schimbă nimic și cred că am făcut cu toții asta, într-o măsură sau alta, pentru prea mult timp.

Este momentul unei noi paradigme de gândire, una care are legătură cu sinele și cu dialogul interior onest, cu deschiderea față de ceilalți, cu acceptarea greșelilor, fără prejudecăți, cu intenții bune și inimi deschise. Avem posibilitatea să evoluăm și să documentăm procesul.

Site-ul ăsta e o fuziune, este, ca și mine, un hibrid. Obiectivul meu în acest proiect este mă conectez cu voi, să vă împărtășesc din experiențele și gândurile mele, cât se poate de sincer și asumat și să învăț, la rândul meu, din ale voastre.

Prin interviurile pe care le fac vă prezint niște oameni pe care îi admir și care sper să vă inspire și motiveze. Vorbim despre experiențele lor personale și profesionale, situațiile dificile cu care s-au confruntat, eșecuri și succese, greșeli și AHA moments, filme și evenimente, despre orice.

(C) Alexandru Nicușor Matei

180 challenge este documentarea unui program de fitness (pentru care îi am ca aliați pe cei de la Next Door Fitness) și life coaching/dezvoltare personală (cu Adrian Munteanu de la Mindgrasp).  Provocarea se întinde pe o perioadă de 6 luni și în prezent este în plină desfășurare.

Aștept numaidecât feedback-ul și sfaturile voastre.

Sper să creștem frumos împreună!

Lexa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *